20. 8. 2025   |   svátek má Bernard
 

Lín v těstíčku

Název Množství a jednotka
lín 1000 g
vejce 3 ks
česnek 1 ks
hladká mouka
eidam 100 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Líny umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je naporcujeme. Z obou stran potřeme česnekem. Z mouky, vajíček, strouhaného sýru, mléka soli uděláme těstíčko, takové aby nebylo řídké. Do těstíčka namočíme porce lína a osmažíme ve větší vrstvě oleje.


 


RECEPTY

Fazolová polévka se sušenými švestkami

Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept

RECEPTY

Smažený květák

Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept

RECEPTY

Maminčin jablkový závin 2

Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept

RECEPTY

Steak z lososa na pepři

Postup: Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme čerstvým pepřem a... zobrazit recept

RECEPTY

Polévka z hlívy (falešná dršťková)

Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, jamile začne zlátnout, přidáme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

RESTAURACE

Králova vila

Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...